Personvernerklæring

Studentsamskipnaden i Indre-Finnmark (SSO) driver nettstedet: www.ssosamas.no

Vi er opptatt av personvern. Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, og bruk av personlig informasjon når du bruker tjenesten vår.

Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen, eller til andre formål enn det som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
Vi bruker din personlige informasjon for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med disse retningslinjene.

Ansvar

Studenttsamskipnaden i Indre-Finnmark (SSO) er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av tjenesten. Bjørkmanns AS og Kjelsberg Grafisk er ansvarlig for teknisk drift og vedlikehold av nettstedet.

Informasjonsinnsamling og bruk

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss viss personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

• Navn
• Epostadresse
• Telefonnummer
• Adresse

Webanalyse

For å gjøre www.ssosamas.no så god som mulig, benytter vi statistikk for å analysere bruken av nettstedet. På denne måten kan vi forbedre og videreutvikle nettstedet, samt rette opp feil.

Vi innhenter vanlig besøksstatistikk for www.ssosamas.no. Google Analytics blir brukt som analyseverktøy. Verktøyet gir oss informasjon om blant annet hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som er mest besøkt, hvor lenge besøket varer, hvilke nettlesere som brukes og hvilke nettsteder de besøkende kommer fra. Opplysningene anonymiseres og brukes ikke til annet enn webanalyse. Ingen av opplysningene brukes til å identifisere enkeltpersoner.

Loggdata

Vi samler inn informasjon som nettleseren sender når du besøker tjenesten vår. Disse loggdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens IP-adresse, nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du har brukt på disse sidene og annen statistikk.

Informasjonskapsler

www.ssosamas.no benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er filer med liten mengde data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk. De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler. Du kan blokkere informasjonskapsler eller bli varslet når en informasjonskapsel lagres på datamaskinen din. Mer informasjon om dette finner du i hjelpefunksjonen i nettleseren din.

Tjenestetilbydere

Vi benytter i noen grad tredjeparts selskaper og enkeltpersoner for å legge til rette for tjenesten vår, eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes. Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personlige opplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne, og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke den til andre formål.

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til tredjepartens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du leser personvernerklæringen for hvert nettsted du besøker.
Vi har ingen kontroll over, og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksis på tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Sikkerhet

Sikkerheten til dine personlige opplysninger er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere våre retningslinjer for personvern fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss: SSO@SSOSAMAS.NO

Sist oppdatert: 20.08.21